Aktiviteter i Tversted

UDSOLGT

EN EKSKLUSIV AFTEN PÅ TVERSTED SKOLE MED FOREDRAG OM MURAKAMI, LÆKKER 3-RETTERS MENU MED TILHØRENDE WHISKY-MENU OG LIVSBEKRÆFTENDE JAZZ!

I anledning af at der afholdes Jazzy Days i Tversted i uge 42 har vi valgt at lave et arrangement onsdag d. 18. oktober, hvor der ikke er et officielt program. Vi ville gerne lave en forbindelse til Japan, hvor vi har opholdt os meget, og derfor tænkte vi at vi ville lave et tema omkring den japanske forfatter Haruki Murakami.

Haruki Murakamis bøger er fulde af referencer til vestlig litteratur, til mad, men mest af alt til musik. Faktisk skriver han som han gør på grund af jazzen. Hør helt præcist hvordan jazzen influerer forfatterskabet, og find også ud af de forskellige roller whiskyen spiller i hans værker, når Mette Holm, hans danske oversætter, lægger op til en aften med jazz-titler fra det murakamiske univers og vi serverer en lækker 3 retters menu inspireret og ledsaget af forskellige whisky.

Mette Holm har oversat Murakamis romaner i snart 20 år og er nu i gang med hans seneste roman – Killing Commendatore.

Læs mere om forfatteren her

Program
Tid: Onsdag d. 18. oktober – start kl 18
Sted: Tversted Skole, Skolevej 11-13, Tversted, 9881 Bindslev
Program:
18:00-18:30 Registrering, velkomstdrink – med whisky selvfølgelig
18:30-20:00 Haruki Murakami, Jazz og Whisky – foredrag ved oversætter Mette Holm i samspil med Albert Reinholt Østergård med band.
20:00-22:00 3 retters menu med whisky menu.
22:00- Jazz. Den lokale bassist Albert Reinholt Østergaard, har i denne anledning samlet et inter- tværnationalt hold på 4 mand, bestående af nogle af de bedste musikere, man finder i landet. Aftenen vil byde på udfordrende, spændende og ikke mindst inkluderende musik, for trods alt går bandet op i at holde benene på jorden og få gulvet til at gynge.

UDSOLGT
Pris: 550 kr incl. foredrag, middag m/whisky menu og musik. Øl, vin og vand kan købes separat.
Tilmelding her
Der er mulighed for overnatning i gæstehuset ved skolen – se venligst shop.isagerstrik.dk – logi
Har du spørgsmål til arrangementet så venligst kontakt: ng@isagerstrik.dk