Blog

LAG

Vi har fået nyt skolekøkken på Tversted Skole med støtte fra LAG. Et rum med mange muligheder for fælles aktivitet, mad til vores kursister og undervisning i madlavning !

Læs mere her

lagfinal

SOMMERKURSER

Så er sommerens kurser fastlagt, og vi synes selv, vi har meget spændende at byde på, – følg linket nedenfor.

Ved årsskiftet overtog ISAGER den tidligere folkeskole i Tversted, og her har vi nu vores administration og kursusfaciliteter. Vi er i fuld gang med at omdanne skolen til hyggelige, kreative værksteder med vævestuer, filtestuer, en ”bindstouw”, – og meget mere! Langt de fleste kurser vil blive afholdt her.

Kurser i Tversted

Den 25. og 26. juni afholder Annette Danielsen og Rachel Søgaard et 2-dages kursus. Den endelige kursusbeskrivelse er ikke færdig, men det kommer til at omhandle strukturer og overflade i strik samt hakning/tunesisk hækling og vil blive annonceret på vores hjemmeside under kurser. Du tilmelder dig ved at følge linket i ”kurser”.

Hvid du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Skulle du have brug for hjælp til planlægning af dit ophold, kan du kontakte Tversted Turistbureau på tlf.: 9893 1166. Ellers kan vi også henvise til lokale overnatningssteder.
Tversted

TVERSTED SKOLE

Tversted Skole

D.1. december blev Tversted Skole vores. Vi har længe haft pladsmangel, men med købet af den nedlagte folkeskole, får vi plads til lager, administration og udvidet kursusvirksomhed. Vi inviterer kunsthåndværkere indenfor. Klasselokaler kan lejes til en rimelig pris. Skriv til mi@isagerstrik.dk, hvis du er interesseret. Det er primært tekstil vi satser på, men andre kunsthåndværkere har også mulighed for at leje lokaler. Sammen med skolen overtog vi også den nedlagte børnehave. Her vil det være muligt at leje sig ind i et kreativt kontorfællesskab.

 

SWEATER FOR A RAINY DAY

SWEATER FOR A RAINY DAY er strikket med rester i Spinni og Alpaca 1. Det var mit rejsestrikketøj sidste vinter. Strikketøjet har været med på tur til Venedig, Firenze, Bologna, på den lange flyvetur over Rusland, mellem Danmark og Japan, i tog mellem Tversted og Århus og alle de små ture med metroen under Tokyo. Ind imellem var det lidt tilfældigt, hvilke rester i Spinni og Alpaca 1, jeg havde fået med i posen, men det gjorde bare udfordringen større, og det var skønt at lege med farverne og se, hvad der kom ud af det. Heldigvis kan strikketøj trævles op, hvis en farve virker helt forkert ! Her opfordres der blot til at lege med alle de farver, man kan få ved at blande de to garnkvaliteter. Jo flere rester, jo bedre ! Opskriften er gratis, hvis der købes 100 g Isager garn, og den ligger hos alle vores garnforhandlere !

Sweater for a rainy day