Isager Jensen Yarn

Den talentfulde strikdesigner Camilla Vad har i flere år haft sit eget garn fra Skive Uldspinderi i en unik farveskala, men da hun nu opholder sig i Singapore med sin familie en stor del af året, vil hun hellige sig strikdesign.

Camilla Vad Lambswool 9/3 har samme strikkefasthed som Isagers Jensen Yarn, og vi blev glade, da Camilla spurgte, om vi ville indgå et samarbejde og tilføje hendes farver i vores Jensen Yarn, så hun fortsat kan sælge opskrifter til sine smukke, nordiske sweatre.

Dette betyder, at vores sortiment i Jensen Yarn er blevet udvidet med 24 farver med numrene: 80- 99 samt farverne 0s, 4m, 19 og 42.

Farverne har fået nye numre, men Camilla ændrer til de nye numre i sine opskrifter, og dermed vil farverne være de samme.

Camilla Vads opskrifter kan købes på Ravelry.

Nye farver i Isager Jensen Yarn