OM LENE

Lene Thomasen er tekstildesigner med speciale i tryk fra Designskolen Kolding 1999, hvor hun er uddannet på Institut for produkt og linjen for tekstil. Tidligere har Lene undervist som håndarbejdslærer på Seminariet for Håndværk, Håndarbejde og Design i nr. Sundby. Medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere (DKoD) siden 1999.

​Lene skriver: Mit virke som formgiver er drevet af en passion for mønstres kompositioner og farvesammensætning, af tekstilets funktion, af tekstilhåndværket – både nye og gamle og ikke mindst af materialers kvaliteter og evner – særligt nye bæredygtige materialer finder jeg spændende. Mødet mellem et mønsters gentagelse, mellemrummet, rytmen, materialet, tekstilet i rummet og lysets påvirkning er et uendeligt interessant studie for mig.
Mine erfaringer bygger på mange år med små eksperimenterende produktioner på det lille værksted og større tekstile produktioner både digitale og håndtrykte tekstilbaner, men også rådgivning til kunder i hvordan en tekstilopgave kan løses.

Betaling og Betingelser

Når du bestiller et kursus, trækkes kursusbeløbet som udgangspunkt på dit kreditkort. Du vil endvidere modtage en ordrebekræftelse fra Isager, som ikke er automatisk genereret. Hvis du på samme ordre bestiller kursus og overnatning, går betalings- og bekræftelsesprocessen lidt langsommere. Det hænger sammen med, at vi manuelt skal bekræfte overnatningen. Det betyder dog ikke, at du ikke er garanteret en plads på kurset, – det er kun et udtryk for, at vi skal checke, om der er plads til dig i vores Gæstehus.

Har du spørgsmål om overnating, skal du kontakte Helle: hf@isagerstrik.dk

Vores betingelser finder du her

Shibori & Broderi

Lene Thomasen

13. – 14. november 2021

Din kursus-bestilling
Datoer
Kursus
Vælg datoer
Indkvartering ønskes
Vælg dato for ophold
Tjek ind
Tjek ud
Indkvartering
Vælg datoer
DKK 100,00
DKK 50,00
Subtotal

Tilføj ønskeliste
Fjern fra ønskeliste