OM LENE

Lene Thomasen er tekstildesigner med speciale i tryk fra Designskolen Kolding 1999, hvor hun er uddannet på Institut for produkt og linjen for tekstil. Tidligere har Lene undervist som håndarbejdslærer på Seminariet for Håndværk, Håndarbejde og Design i nr. Sundby. Medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere (DKoD) siden 1999.

​Lene skriver: Mit virke som formgiver er drevet af en passion for mønstres kompositioner og farvesammensætning, af tekstilets funktion, af tekstilhåndværket – både nye og gamle og ikke mindst af materialers kvaliteter og evner – særligt nye bæredygtige materialer finder jeg spændende. Mødet mellem et mønsters gentagelse, mellemrummet, rytmen, materialet, tekstilet i rummet og lysets påvirkning er et uendeligt interessant studie for mig.
Mine erfaringer bygger på mange år med små eksperimenterende produktioner på det lille værksted og større tekstile produktioner både digitale og håndtrykte tekstilbaner, men også rådgivning til kunder i hvordan en tekstilopgave kan løses.

Lene Thomasen

Din kursus-bestilling
Datoer
Kursus
Vælg datoer
Indkvartering ønskes
Vælg dato for ophold
Tjek ind
Tjek ud
Indkvartering
Vælg datoer
DKK 100,00
DKK 50,00
Subtotal

Tilføj ønskeliste
Fjern fra ønskeliste