Nyheder

Her kan du følge med i, hvad der sker i og omkring vores virksomhed – nye opskrifter, nye garner og farver, bogudgivelser, kurser, nyheder generelt og indimellem bare et spændende billede eller tanker om strik og design.

maj 04, 2021
Silk Mohair farve E0
Isager Silk Mohair i ny Eco-farve
maj 03, 2021
Babettes Gæstebud
Marianne Isagers seneste opskrift er inspireret af filmen'Babettes Gæstebud' og det mørke vestjylland
april 13, 2021
Hør Organic kollektion
Syv designere fik opgaven at designe en model i Hør Organic med inspiration fra Katharine Hepburn i slutningen af 1930’erne.
marts 20, 2021
Hill
Helgas Isagers nye model hedder HILL, - en multifarvet vest med v-hals i Merilin.
februar 27, 2021
Holgers Sweater
For nogle år siden lavede Marianne Isager sweateren HOLGER til Vendsyssel Historiske Museum. Nu er den suppleret med en børnestørrelse.
februar 27, 2021
Forest
Helga er nu klar med næste model i sin Merilin-kollektion. Nu er det FOREST, som er en videreudvikling af modellen Frosty fra Stitches. Bladmønsteret er ændret lidt, og ærmekuplen er rykket lidt længere op på skulderen, så den får et mere stramt udtryk.
februar 27, 2021
Hør Organic
Da vi besøgte vores leverandør i Norditalien sidste forår, snakkede vi om at få et 100 % organisk hørgarn. Vi har før haft 100 % hør, og savnede det i sortimentet. Hør bliver kun smukkere i brug, og det er skønt at have på om sommeren. Nu har vi det i 6 fine farver.
februar 27, 2021
Anchers Sweater
Skagen Museum har haft glæde af de to modeller, vi designede til dem sidste forår. Begge var strikket med mønsterstrikning i to farver, og de kunne tænke sig også at få en strukturstrikket ensfarvet sweater à la Guernsey i museumsbutikken.
februar 27, 2021
Dune
Vi er ret vilde med kombinationen af Merilin og Trio, som er velegnet til brug både sommer og vinter og samtidig er ideel, hvis man ikke tåler uldne, lodne kvaliteter. I den viste model er det Merilin fv. 0 og Trio fv. Linen, men der er uendeligt mange fine muligheder.
februar 27, 2021
Fiskertrøje
Marianne Isager har designet nogle skønne sømandssweatre til Skagens Museum. Inspiration er billedet, hvor redningsbåden sættes ud, som har en gul, en blå og en grå sweater,