BETINGELSER

GARNORDRER

Din webshopordre pakkes og sendes så vidt muligt 1 – 3 hverdage, efter vi har modtaget din ordre. Er der restordre på din bestilling, kontakter vi dig.

Når der bestilles mindre end 50 g af en farve, ganger vi prisen med 2,0, da vi bruger tid på opvinding af garnet.

Hvis indholdet af din bestilling ikke svarer til det forventede eller hvis du ønsker at bytte garnet, skal du for egen regning retunere inden 14 dage med indholdet intakt. Banderolerne må ikke være brudt, og der må ikke være taget af garnet. Din indbetaling vil blive refunderet inden 30 dage.
Ordreseddel skal vedlægges ved ombytning og returnering af varer.

Pakken skal sendes direkte til adressen (ikke til pakkeshop):
Isager Aps
Att.: Bolette Gudmundsson
Skolevej 11-13, Tversted

DK-9881 Bindslev

email: bg@isagerstrik.dk

Hvis din bestilling er mangelfuld ved modtagelsen, betaler vi ombytnings- eller returtransport og returnerer pengene til dig inden 30 dage.

Hvis vi ikke kan levere ordren, returnerer vi pengene til dig inden 30 dage.

Ved køb af downloads, refunderes eller ombyttes varen ikke.

KURSER

Der betales via vores webshop, og ca. 4 uger før kursusstart modtager du en endelig bekræftelse på din kursusdeltagelse.  Kursister, der bor på skolen, får en ordrebekræftelse på opholdet, og dette betales ved samme lejlighed. Hvis du bestillet kursus og overnatning i samme ordre, bliver beløbet ikke trukket på dit kort, før overnatningen kan bekræftes.

AFBESTILLING OG REFUNDERING

Når du tilmelder dig et kursus, modtager du snarest efter en bekræftelse på din tilmelding. Når der er deltagere nok til, at kurset kan gennemføres, fremsendes endelig bekræftelse. Vi trækker kursusbeløbet på dit kort, når kurset endeligt bekræftes.
Hvis du aflyser dit kursus senest 6 uger før kursusstart, får du det fulde beløb refunderet minus 20% i administrationsgebyr. Hvis du aflyser senere end 6 uger før kursusstart, er du ikke berettiget til refundering. ISAGER accepterer navneændringer på både kurser og ophold, men oplys os venligst herom.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset 4 uger før kursusstart, hvis der er for få deltagere, sygdom eller andre omstændigheder, ISAGER ikke er ansvarlig for. I tilfælde af aflysning af kurset bliver du tilbudt:
– enten en alternativ kursusdato for samme kursus, hvis det er muligt, og kursusbeløbet hæves 4 uger før ny kursusstart
– eller at din kursustilmelding annulleres, og kursusbeløbet hæves ikke på dit kreditkort.

Men vær opmærksom på, at ISAGER ikke kan holdes ansvarlig for rejseomkostninger, kompensere for tabt arbejdsfortjeneste eller rejsetid, eller for kursusdeltagerens omkostninger i forbindelse med indkvartering uden for skolens regi.