FORSENDELSE OG RETURNERING

GARNORDRER

Garnordrer fra vores webshop pakkes og sendes så vidt muligt 1 – 3 hverdage efter, vi har modtaget din ordre.

Er der restordrer på din bestilling, vil forsendelsen blive forsinket. Skulle en farve eller kvalitet være udsolgt i en længere periode, kontakter vi dig for at aftale, om du vil vente på varen.

Når der bestilles mindre end 50 g af en farve, ganger vi prisen med 2,0, da vi bruger tid på opvinding af garnet.

 

OMBYTNING OG RETURNERING

Hvis indholdet af din bestilling ikke svarer til det forventede, må du returnere den for egen regning inden 14 dage med indholdet intakt. Banderolerne må ikke være brudt, og der må ikke være taget af garnet. Din indbetaling vil blive returneret inden 30 dage.

Hvis din bestilling er mangelfuld ved modtagelsen, betaler vi ombytnings- eller returtransport og returnerer pengene til dig inden 30 dage.

Hvis vi ikke kan levere ordren, returnerer vi pengene til dig inden 30 dage.

Vi bytter gerne dit garn inden 14 dage, men du må selv betale portoen for forsendelsen.

KURSER

Kurser betales via vores webshop, og 4 uger før kursusstart hæver vi kursusbeløbet på dit kreditkort. Kursister, der bor på skolen, får en ordrebekræftelse på opholdet, og dette betales ved samme lejlighed.

 

AFBESTILLING OG REFUNDERING

Hvis du aflyser dit kursus senest 6 uger før kursusstart, får du det fulde beløb refunderet minus 20% i administrationsgebyr. Hvis du aflyser senere end 6 uger før kursusstart, er du ikke berettiget til refundering. ISAGER accepterer navneændringer på både kurser og ophold.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset 4 uger før kursusstart, hvis der er for få deltagere, sygdom eller andre omstændigheder, ISAGER ikke er ansvarlig for. I tilfælde af aflysning af kurset bliver du tilbudt:

  • enten en alternativ kursusdato for samme kursus, hvis det er muligt, og kursusbeløbet hæves 4 uger før ny kursusstart
  • eller at din kursustilmelding annulleres, og kursusbeløbet hæves ikke på dit kreditkort.
    Men vær opmærksom på, at ISAGER ikke kan holdes ansvarlig for rejseomkostninger, kompensere for tabt arbejdsfortjeneste eller rejsetid, eller for kursusdeltagerens omkostninger i forbindelse med indkvartering uden for skolens regi.