Vaskeanvisning

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28 grader. Strikmodellen kan med fordel centrifugeres let efter vask. Læg modellen i vaskepose eller pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Ofte vil det være nok at hænge den til luftning i fugtigt vejr. Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler samme vask som uldgarnet.

Opbevaring

Husk at opbevare garn og strik i plastikposer eller tætvævede bomuldsposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Isager garner er ikke mølbehandlede, da de midler der findes ikke er uden bivirkninger i forhold til allergikere og i øvrigt også kun holder til første vask.

Eco Melange

80% Baby Alpaca og 20% Fine Merino Wool

Løbelængde: 150 m på 50 g

Farve

Udsolgt

3m

Udsolgt

4m

Udsolgt

6m

Udsolgt

7m

Udsolgt

8m

kr. 64,00 / 50 g
Find forhandler
Tilføj til ønskeliste
Fjern fra ønskeliste
Du kunne også være interesseret i...
Isager Tweed
70% uld og 30% mohair
kr. 69,00
Se mere
Alpaca 2
50% alpaca og 50% uld
kr. 59,00
Se mere
Silk Mohair
75% super kid mohair og 25% silke
kr. 82,00
Se mere
Alpaca 1
100% alpaca
kr. 70,00
Se mere