VASKEANVISNING

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28 grader. Strikmodellen kan med fordel centrifugeres let efter vask. Læg modellen i vaskepose eller pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Ofte vil det være nok at hænge den til luftning i fugtigt vejr. Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler samme vask som uldgarnet.

OPBEVARING

Husk at opbevare garn og strik i plastikposer eller tætvævede bomuldsposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Isager garner er ikke mølbehandlede, da de midler der findes ikke er uden bivirkninger i forhold til allergikere og i øvrigt også kun holder til første vask.

Japansk bomuld

100% bomuld

Løbelængde 315 m / 50 g

Farve

Udsolgt

O

Udsolgt

10

Udsolgt

13

Udsolgt

15

Udsolgt

39

Udsolgt

40

Udsolgt

47

Udsolgt

54

Udsolgt

59

kr. 65,00 / 50 g
Find forhandler
Tilføj til ønskeliste
Fjern fra ønskeliste
DU VIL MÅSKE OGSÅ SYNES OM
Torhilds Farver (Farve 3)
Torhild Trydal
Fra: kr. 0,00
Se mere
Hør Organic
100% hør
kr. 74,00
Se mere
Hvid Sommer
Marianne Isager
Fra: kr. 0,00
Se mere
Bomulin
65% bomuld og 35% hør
kr. 50,00
Se mere