Et strikkeliv – tilbage til Tversted

Bogen ET STRIKKELIV – TILBAGE TIL TVERSTED” er første bind i en serie på tre, hvor Marianne Isager fortæller om sit liv med strik gennem fem årtier.

Tiderne skifter. Det gør moden også. Men godt håndværk vil altid have en værdi. Det er tydeligt, at også Marianne har været påvirket af moden, og i bogen vises en række af hendes tidligere og mest markante modeller, som var typiske for en bestemt periode. Bogen indeholder også 15 helt nye modeller med strikkeopskrifter, der anvender de samme strikketeknikker, som hun har brugt i de tidlige modeller. Fælles for dem alle er det gode håndværk, kombineret med en høj garnkvalitet.

Bogen findes på både dansk og engelsk.

FØLGENDE MODELLER FINDES SOM STRIKKEOPSKRIFTER I BOGEN “ET STRIKKELIV – TILBAGE TIL TVERSTED”