Sunshine beanie

Den nye hue SUNSHINE BEANIE er designet af Helga Isager og strikkes med 100 g Isager Sock Yarn.

Helga Isager skriver om huen:

Ingrid faldt for den gule farve i Isager Sock Yarn, da jeg ville strikke en hue til hende, og jeg havde længe tænkt på, at jeg skulle afprøve om garnet duede til andet end strømper! Det gør det bestemt!

Jeg har brugt 2 tråde Isager Sock Yarn og strikket huen på p 3,5. Umiddelbart virker strikkefastheden lidt kompakt, men efter vask bliver garnet blødere og holder formen perfekt.

Huen kan strikkes i 2 varianter: med 1-1-rib og hulmønster, som på billedet, eller i 2-2-rib hele vejen. Sidstnævnte har jeg strikket til min mand i fv 37, og den bliver brugt flittigt. Den næste vil jeg strikke til mig selv, og der er heldigvis så mange smukke farver at vælge imellem.