Nye Farver

Vi har glædet os til at vise jer alle de nye farver i ISAGER PALET

ISAGER PALET var oprindelig et sprøjtefarvet garn, der lå i mange fine nuancer. Vi brugte det primært til effekt, og her fungerede det fantastisk ikke mindst i sammenstrikning med Silk Mohair eller andre sommergarner som f.eks. TRIO, JAPANSK BOMULD, ALPACA 1 og HØR ORGANIC. Desværre viste det sig, at der kunne være store farveudsving indenfor samme partinummer, ja selv midt i et enkelt nøgle. Det var ligegyldigt, når man strikkede striber eller brugte garnet som effekt, men i en bluse, der kun var strikket i Palet, kunne det være katastrofalt. Vi fik for mange reklamationer og valgte derfor at beholde den skønne kvalitet i 100% bomuld og i farver, der ligger tæt på Trio-farverne. Palet er et mat garn, og det fungerer fint alene men også i sammenstrikning med andre garner. Det båndspundne garn giver desuden en fin effekt i den strikkede flade.

De nye farver er: Blush, Bottle Green, Camel, Frost, Granite, Green Tea, Indigo, Ink, Linen, Navy, Nougat, Powder, Sage, White

Isager Palet består af: 100% Bomuld. Løbelængde: 320 m/ 100gr