Isager Soft Fine

Det bløde ISAGER SOFT med det børstede udtryk er rigtig populært, og derfor fik vi lyst til også at introducere en tyndere variation: ISAGER SOFT FINE

ISAGER SOFT er lavet som en bomuldstube, der er blæst fine alpacafibre ind i og kan kun laves som et tykt garn. ISAGER SOFT FINE er lavet med en silkekerne, hvor en tråd bestående af Alpaca og Yak først laves som en bouclé og derefter børstes op.

Det er derfor både en anden produktionsteknik og fibersammensætning end ISAGER SOFT, men vi synes, at udtrykket ligner nok til, at vi kan kalde det ISAGER SOFT FINE. ISAGER SOFT FINE indeholder yakokse-uld, og på samme måde, som vi kender det fra vores s-farver, hvor sort uld blandes med hvidt for at give et meleret garn, er det nu yakoksens mørke farve, der giver liv til garnet. Det bløde look i garnet får det umiddelbart til at ligne Silk Mohair, men det er meget anderledes at strikke med og lettere at håndtere, hvis man kun ønsker at strikke med én tråd. Garnet er utrolig blødt, og internt kalder vi det ”Isagers Cashmere”.

Farver: E2s – E4s – E6s – E7s – E8s – 11 – 28 – 30 – 35 – 100

Isager Soft Fine består af: 63% Alpaca / 26% Silke/ 11% Yak. Løbelængde: 600 m/ 100 gr