Tversted

Isager har siden 1980 holdt til i det nordlige Danmark – nærmere bestemt den lille nordjyske by Tversted, som hver sommer blomstrer af liv og mange sjæle, der ynder at nyde naturen og livet her.

Header image

Vesterhav, Livsnyderi,
I Tversted

Det brusende Vesterhav, stranden og de mange smukke klitområder betager de fleste der besøger Tversted. Naturen er fascinerende og de mange smukke områder med gode trampestier giver mange muligheder for fordybelse og ro mens naturen opleves.

Byen er lille, men huser engagerede lokale som på mange måder betyder at byen, trods sin størrelse, byder på en række events og arrangementer hele året rundt. Lige fra Jazzydays festival til Japan i Tversted og, især i sommerhalvåret, gode spisesteder.

Gennem mange år har naturen i området givet inspiration til vores arbejde med garn og strik – både modeller og farveskalaer. Marianne Isagers bog ”Tolv trøjer fra Tversted” er et eksempel herpå. Se mere om bogen her.

Header image

Kunst & kunsthåndværk

Området byder på en del dygtige kunstnere og kunsthåndværkere og der udgives hvert år en samlet guide, så man som gæst i området hurtigt kan få overblik over mulighederne for at se alt fra billedkunst over strik, glas og smykker til keramik. Vores butik på Skolevej optræder også i guiden.

Isager butikken
Skolevej 11, Tversted

I butikken findes et udvalg af kvalitetsgarner i naturfibre, mønstre, strikkebøger og modeller der kan prøves før strikketøjet vælges. Marianne Isager, Helga Isager og andre tilknyttede designere er kendt for strikdesign i høj kvalitet. Udenfor butikken går Isagers egne alpacaer på græs. På Tversted Skole har vi undervisningslokaler fyldt med inspiration og hygge.