VASKEANVISNING

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28 grader. Strikmodellen kan med fordel centrifugeres let efter vask. Læg modellen i vaskepose eller pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Ofte vil det være nok at hænge den til luftning i fugtigt vejr. Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler samme vask som uldgarnet.

OPBEVARING

Husk at opbevare garn og strik i plastikposer eller tætvævede bomuldsposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Isager garner er ikke mølbehandlede, da de midler der findes ikke er uden bivirkninger i forhold til allergikere og i øvrigt også kun holder til første vask.

Aran Tweed

100% uld

Løbelængde: 160m / 100 g

Farve

Udsolgt

Black

Udsolgt

Blue

Udsolgt

Brown

Udsolgt

Confetti

Udsolgt

Green

Udsolgt

Grey

Udsolgt

Light Brown

Udsolgt

Navy

Udsolgt

Red

Udsolgt

Rose

Udsolgt

Sand

Udsolgt

Yellow

 11,15 / 100 g
Find forhandler
Tilføj til ønskeliste
Fjern fra ønskeliste
DU VIL MÅSKE OGSÅ SYNES OM
Alpaca 1
100% alpaca
 9,45
Se mere
Isager Tweed
70% uld og 30% mohair
 9,30
Se mere
Silk Mohair
75% super kid mohair og 25% silke
 11,00
Se mere
Tvinni
100% uld
 11,00
Se mere