VASKEANVISNING

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28° .

Strikmodellen kan med fordel centrifuges let efter vask. Lag modellen i en vaskepose eller et pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Ofte vil det være nok at hænge den til luftning i fugtigt vejr. Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler samme vask som uldgarnet

OPBEVARING

Husk at opbevare garn og strik i plastikposer eller tætvævede bomuldsposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Isagergarner er ikke mølbehandlede, da de midler, der findes, ikke er uden bivirkninger i forhold til allergikere og i øvrigt også kun holder til første vask.

Bouclé

100% Alpaca

Løbelængde 350 m / 100 g.

Farve

Udsolgt

E0

Udsolgt

3s Eco

Udsolgt

6s

Udsolgt

65

Udsolgt

98

Udsolgt

100

 10,00 / 50 g
Find forhandler
Tilføj til ønskeliste
Fjern fra ønskeliste
Du kunne også være interesseret i...
Aran Tweed
100% uld
 11,15
Se mere
Alpaca 3
50% alpaca og 50% uld
 9,20
Se mere
Tvinni
100% uld
 11,00
Se mere
Eco Melange
80% Baby Alpaca og 20% Fine Merino Wool
 8,65
Se mere