VASKEANVISNING

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28° .
Strikmodellen kan med fordel centrifuges let efter vask. Lag modellen i en vaskepose eller et pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Ofte vil det være nok at hænge den til luftning i fugtigt vejr. Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler samme vask som uldgarnet.

OPBEVARING

Husk at opbevare garn og strik i plastikposer eller tætvævede bomuldsposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Isagergarner er ikke mølbehandlede, da de midler, der findes, ikke er uden bivirkninger i forhold til allergikere og i øvrigt også kun holder til første vask

Hør Organic

100% hør

Løbelængde: 178 m / 50 g

Farve

Udsolgt

Camel

Udsolgt

Indigo

Udsolgt

Ink

Udsolgt

Khaki

Udsolgt

Linen

Udsolgt

Nougat

 10,00 / 50 g
Find forhandler
Tilføj til ønskeliste
Fjern fra ønskeliste
Du kunne også være interesseret i...
Venice
Helga Isager
Fra:  0,00
Se mere
Palermo (Hør organic)
Marianne Isager
Fra:  0,00
Se mere
Monaco
Annette Danielsen
Fra:  0,00
Se mere
Barcelona
Torhild Trydal
Fra:  0,00
Se mere